Hvem er EnvyEquestrian?

Hvem er EnvyEquestrian?

EnvyEquestrian er en danskejet online rideudstyrs shop, stiftet og drevet af Diana.

Jeg har igennem mit liv som rytter søgt og manglet ridetøj der føles behageligt at ridetræne i; fleksible bukser uden lynlås og knapper, uden tykt og varmt skind på lår og numse, og som passer i livet til både den slanke rytter men også den fyldige rytter, så du slipper for den stramme livrem!

Jeg har udviklet ride tights med minimale syninger og med kraftigt silicone grip, så du får den bedste oplevelse under din ridetræning.

Personligt føler jeg at ridesporten mangler en opdatering på mode, farver og kvalitet, så det har jeg sammensat hos EnvyEquestrian!

 

Personligt om mig: 
Jeg er fra 91, sat på en hesteryg siden jeg var blot 3 år gammel, og været vild med springning nærmest ligesiden🐴 jeg har redet på konkurrenceplan i mange år på både mine egne heste men også hjulpet andre med at få deres heste med ud på stævnebanerne. 
Til dagligt driver jeg EnvyStudio som blev startet i 2015, en skønhedssalon med lokation i hjertet af Aalborg, derudover driver jeg sammen med min bedste veninde en online modebutik; Wonderdrobe.dk - og her ser i nyeste skud på stammen.

Jeg selv er bosat i Aalborg med min kæreste, min hund; Tulle (som i vil møde hvis i besøger EnvyStudio) og min unge hoppe; Bairona som kommer fra Litauen og er opstaldet på Finstrupgaard/SAO.